Illanviettoa Siististi sirkustellen

Siistii ry järjestää toukokuussa kaikille harrastajille eli uusikaupunkilaisten seurojen ja yhdistysten jäsenille monipuolisen illanvieton Uusikaupunki 400 -areenalla (Pohitullin palloiluhallissa).

Pääset tapahtumaan mukaan on seurasi tai yhdistyksesi harrastus mikä tahansa: teatteri, partio, tikanheitto, öljyvärimaalaus, maraton tai vaikka uppopallo. Myöskään ikärajoituksia ei ole, ennakkoilmoittautumista ei tarvita, eikä pääsymaksua peritä.

 

Tapahtuman järjestetään keskiviikkona toukokuun 9. päivänä eli helatorstain aattona. Tapahtuma alkaa kello 17:15 ja päättyy noin kello 19:00.

Ohjelmassa on aluksi pientä herkuttelua, sen jälkeen iloitellaan ja aktivoidutaan tubettaja Sita Salmisen johdolla.

Seuraavaksi Turun Sirkus esittelee sirkustaiteen perusjuttuja ja järjestää osanottajille kilpailun, johon mukaan pääsevät valitaan yleisön joukosta. Kisassa on tietenkin hyvät palkinnot.

Päätösnumerona kustavilainen Art Teatro esittää huimaa ilma-akrobatiaa.

Ja illan päätteeksi jokainen osanottaja saa kotiin lähtiessään vielä pienen muistolahjan Siistii ry:ltä.

 

Osanottajien toivotaan saapuvan paikalle ryhmissä ja varustautuneena oman seuran tai yhdistyksen tunnuksilla, asuilla, viireillä tai harrastusvälineillä.

Kilpailussa voi kannustaa oman seuran tai yhdistyksen kilpailijaa ja muutenkin illan aikana saa tuoda omaa harrastusta positiivisesti esiin.

Tapahtumasta saa kevään mittaan lisätietoa tältä Siistii ry:n kotisivulta  sekä Siistii ry:n fb -sivulta eli tästä ja myös puhelimitse (044 971 0590).