Kiitos ja kumarrus!

Tervehdys!

Reilun vuoden aikana ollaan tehty monia tempauksia eri puolilla kaupunkia. Vähän listausta näistä alkaen huhtikuusta 2016–> Korihaiden nousukarsinta pelin isännöinti, Siivoustalkoot, Unelmien liikuntapäivä, Merefestit MLL:n kanssa, Tehtaalla tavataan Laitilassa, Jalkapallokerho UPK:n kanssa, Siistiin harrastuspassit, Päiväkotikiertue Novidan SOTE-opiskelijoiden kanssa, Iltapäiväkerhoa läpi vuoden, Respect-lentopallo tapahtuma, Lentopallokoulun aloitus, Eskarilaisten jäähallipäivät UJK kanssa, Juhlavuoden avajaisissa valokulkue, Tuu messiin rekrytapahtuma, Siivoustalkoot, Puistoleikitys Novidan SOTE-opiskelijoiden kanssa ja YU-kisat kehitysvammaisille UKK kanssa. Näistä kaikista kuuluu iso kiitos teille kaikille kaupunkilaisille! Ilman teitä olisi jäänyt nämä hienot kokemukset kokematta. Vaikka tapahtumilla on aina joku henkilö, seura, yhdistys tai kaupunki järjestäjänä niin aina tarvitaan meidän kaikkien yhteistä halua ja voimaa luoda se tapahtuma mahtavaksi. Siitä kiitänkin suuresti, että olette olleet aktiivisesti järjestämissäni tapahtumissa mukana!

Siistii ry:n hallitukselle kuuluu myös suuri kiitos, että antoivat minulle mahdollisuuden tehdä näin mahtavaa ja palkitsevaa työtä! He auttoivat, kaikki omalla tavallaan, minua kehittymään hanketyöntekijänä ja tapahtumajärjestäjänä. Palavereissa sopivasti väännettiin kättä siitä mitä tulisi tehdä. Paljon jäi tekemättä, paljon opittiin ja varmasti olisi jotain voinut paremminkin tehdä mutta yhdessä tehtiin! Vielä hymyssä suin!! Vaikka minä poistunkin tästä toimesta, ei Siistii ry mihinkään poistu! Seurat tekevät edelleen hienoa työtä kaupungissa ja Siistii ry:n nimen alla he pääsevät miettimään yhteistyöprojektejaan saman pöydän ääreen jatkossakin.

Kaikille yhteistyökumppaneille matkan varrella kuuluu suuri kiitos! Teitä oli niin paljon ettei voi kun olla ylpeä Uudenkaupungin aktiivisista toimijoista. Kaikki ottivat minut vastaan hienosti ja suurin osa lähti tempauksiin heti mukaan. Ottakaa jatkossa rohkeasti toisiinne yhteyttä ja toteuttakaa toistenne hauskoja ideoita!

Unohtamatta paria tärkeää kiitosta. Niistä ensimmäiseen tarvitsen kaikkien vanhempien apua. Käykää halaamassa niitä ihania energisiä lapsianne joihin olen saanut tutustua eri tempauksissa! Heissä on ollut energiaa minullekin heikkoina päivinä! Heidän kehitystään on mahtavaa seurata! Kehitystä kyllä tapahtuu, kun annetaan sillä vaan mahdollisuus! Mustelmia ja kaatumisia kuuluukin matkan varrella tulla. Kun me aikuiset vaan muistetaan kannustaa heitä nousemaan useammin ylös kuin kaatumisia tulee.

Viimeisimpänä kiitos kuuluu Juha Laineelle. Ilman häntä (sekä vaimoani Johannaa) en olisi aloittanut Uudessakaupungissa liikunnan ammattitutkintoa 2015 maaliskuussa. Ilman koulua emme olisi Juhan kanssa käynyt keskustelua, jonka johdosta hain Siistii ry:n työtä. Näiden reilun parin vuoden aikana  Juha on tukenut minua monessa tilanteessa ja sietänyt soittojani sekä palaveripyyntöjäni, kiireistään huolimatta. Olisi voinut monesti usko loppua jos et olisi omalla rauhallisella tyylilläsi minua kannustanut. Isot kiitokset siis kaikesta!

Kiitos ja kumarrus!

 

Timo Tanskanen